Апартмани Ким

2 лица
2 кревети
1 бања

Апартманите КИМ се наоѓаат во непосредна близина на Хотел Гогов во центарот на градот Пехчево, веднаш над кафе барот КИМ. Апартманите се модерно опремени, со мини кујна, дневна просторија, француски кревет и одвоена бања. Има вкупно 8 апартмани, а секој располага со капацитет за 2 + 2 лица.
Сите апартмани ги вклучуваат следните додатоци: кабелска телевизија, интернет (WiFi), греење, фен. На располагање на гостите на апартмани КИМ има и бесплатен паркинг.

Повеќе за апартманот

GPS координати:     41°45’44.30”N     22°53’15.85”E 

Оценка
  • Оценка од нашите гости