Сместувања и Ресторани

Сместувања и Ресторани....

2 лица
2 кревети
1 бања

Апартманите КИМ се наоѓаат во непосредна близина на Хотел Гогов во центарот на градот Пехчево, веднаш над кафе барот КИМ.

2 лица
2 кревети
1 бања
2 лица
2 кревети
1 бања
2 лица
2 кревети
1 бања

Хотел Гогов располага со вкупно 21 соба, од кои 11 стандардни соби, 7 супериор соби и 3 апартмани. Вкупниот капацитет на Хотел Гогов е за 50 гости.