НАСТАНЯВАНЕ И РЕСТОРАНТИ

НАСТАНЯВАНЕ И РЕСТОРАНТИ....

2 гости
2 легла
1 баня

Апартманите КИМ се наоѓаат во непосредна близина на Хотел Гогов во центарот на градот Пехчево, веднаш над кафе барот КИМ.

2 гости
2 легла
1 баня
2 гости
2 легла
1 баня
2 гости
2 легла
1 баня

Хотел Гогов располага со вкупно 21 соба, од кои 11 стандардни соби, 7 супериор соби и 3 апартмани. Вкупниот капацитет на Хотел Гогов е за 50 гости.