Monthly Archives: јули 2019

Десет дена до стартот на најголемата забава во Малешевијата-Фестивалот на трубите

Десет дена до стартот на најголемата забава во Малешевијата-Фестивалот на трубите

Пехчево подготвено за 9-тото издание на Фестивалот на трубите, кој прерасна во бренд на Малешевијата и на Регионот. На 12 и 13 јули, ќе се одржи најголемиот и најатрактивен фестивал…

Повеќе